Mijn naam is Henri de Boer, eigenaar van DBU Bouw. Dagelijks stap ik in mijn bus om te gaan timmeren, metselen, tegels te zetten en om creatieve oplossingen uit te voeren. Bij diverse bouwbedrijven heb ik in het verleden ruim ervaring opgedaan. Eerst als timmerman en metselaar, daarna als uitvoerder en nog weer later als projectleider. Door mij te blijven ontwikkelen in het werken in de bouw werd de stap naar een eigen bedrijf vol vertrouwen genomen.

VERTROUWEN

Wanneer u mij -na goedkeuring van de scherpe offerte- vraagt om uw wensen te realiseren moet er een vertrouwensband worden opgebouwd. Goede communicatie en wederzijds vertrouwen zijn onmisbare aspecten tijdens het uitvoeren van een opdracht.

Het is voor mij een uitdaging om voor iemand met bouwplannen alle mogelijkheden te onderzoeken waarbij het werk van een hoge kwaliteit en de scherpe prijs in de juiste verhouding zijn. Ik kan voor de vergunningen zorgen en materialen worden door mij scherp ingekocht. En vraagt iemand mij om een creatieve oplossing voor een probleem te bedenken dan ben ik in mijn element. Graag gebruik ik idee├źn om tot een mooi plan te komen. Tijdens het bouwproces is er regelmatig overleg, ook bij onverwachte situaties. De planning is een duidelijke leidraad en afspraken zijn er om na te komen. Regelmatig informeer ik of alles naar wens verloopt. Vanaf de allereerste kennismaking met u tot de laatste handdruk bij oplevering zet ik mij in voor een mooi resultaat.

VAKWERK
Of het nu om een kleine verbouwing gaat, om een op maat gemaakte kastenwand of om een tuinhuisje, het eindproduct wordt zoals u het in gedachten heeft. Een nieuw huis bouwen is voor mij een prachtige uitdaging, maar dat is het renoveren van een toiletruimte ook. Van deze Veluwse aannemer mag u als opdrachtgever degelijk vakwerk verwachten, een nette manier van werken en zo weinig mogelijk overlast.

Sommige projecten kan ik niet alleen uitvoeren. Dan roep ik tijdig hulp in van ervaren en deskundige mensen. Samen werken wij aan de uitvoering waarbij de tevredenheid van de klant voorop staat.

Uit het bovenstaande kunt u concluderen dat ik niets uit de weg ga. Ieder zijn vak nietwaar ? Neemt u gerust contact op voor het maken van een geheel vrijblijvende  afspraak.